Kérdése van?

Hívjon minket! (1) 236-4011

Környezettudatos működés

Környezettudatosság

Fenntarthatósági politikánk

A Kinnarps megalakulása óta rendkívül fontosnak tartja a környezettudatos működést. Ennek a törekvésnek a része az is, hogy a Jarl Konferencia- és Tréningközpont is lépésről lépésre tudatosan, ügyfeleit is bevonva egyre fenntarthatóbb módon üzemeljen.

Rendezvényközpontunk törekvéseinek főbb területei:

 • minimális energiaigényű épületüzemeltetés,
 • szelektív hulladékgyűjtés,
 • környezetbarát takarítás,
 • ergonomikusan megtervezett terek és kényelmes bútorok,
 • fenntartható catering,
 • sok virág és kellemes tetőkert látogatóink jó közérzetéért,
 • valamint ügyfeleink és vendégeink tudatformálása.

Szervezze Ön is környezettudatosan rendezvényeit! Tájékoztató letöltése

Fenntartható működésünk

 1. Konferenciaközpontunk frekventált elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a résztvevők tömegközlekedési eszközzel érkezzenek. (Megközelítés) Javasoljuk továbbá telekocsi használatát. Például Bérleti díj engedménnyel honoráljuk a fenntartható közlekedési eszközök használatát: ha a résztvevők több mint 95 %-a tömegközlekedéssel, telekocsival vagy kerékpárral érkezik a rendezvényre, extra 5% bérleti díj engedményt adunk.
 2. Rendezvénytermeink az 1. emeleten helyezkednek el, ezért lift használata nélkül, lépcsőn is jól megközelíthetők.
 3. Amennyiben mégis gépjárművel érkezik, a gépjármű környezetterhelő hatását faültetéssel semlegesítjük Önnek. Ha ezt Ön is fontosnak tartja, a semlegesítésben Ön is részt vállalhat, amelynek költsége 50 Ft + áfa / autó.
 4. A hűtés-fűtés mozgásérzékelő szenzorokkal programozott, így csak akkor lép működésbe, ha tartózkodnak a teremben, és körülbelül 10-20 perc alatt állítja be a megadott hőmérsékleti adatokat.
 5. A világítás is mozgásérzékelővel működik, így a világítás csak akkor működik, ha a teremben mozgás van. A fényerősséget a természetes fény alapján a rendszer beállítja, amelybe szükség esetén manuálisan is be lehet avatkozni.
 6. A hulladékokat szelektíven gyűjtjük, amelyben az Ön együttműködésére is számítunk. A hulladékgyűjtés szabályairól vendégeink a termekben elhelyezett plakátokról tájékozódhatnak.
 7. Környezetbarát tisztítószereket és újrahasznosított papírból készült termékeket használunk.
 8. A fenntartható catering érdekében nagy kiszerelésű üdítőket, ásványvizeket szolgálunk fel, továbbá (vagy igény esetén kizárólag) kancsóban vizet, limonádét kínálunk, illetve csak mosható poharakat, tányérokat és evőeszközöket használunk, ezzel is csökkentve a keletkező hulladékmennyiséget.
 9. Vendégeink kényelme érdekében az ergonómiai szempontokat figyelembe véve alakítottuk ki konferenciaközpontunk tereit, kényelmes, magas minőségű bútorokkal rendeztük be azokat.
 10. A termekben elhelyezett növények, a kellemes lobbik, valamint a zöld tetőterasz növelik vendégeink komfortérzetét.

Ügyfeleinknek

 1. Konferenciaközpontunk frekventált elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a résztvevők tömegközlekedési eszközzel érkezzenek. (Megközelítés) Bérleti díj engedménnyel honoráljuk a fenntartható közlekedési eszközök használatát: ha a résztvevők több mint 95 %-a tömegközlekedéssel, telekocsival vagy kerékpárral érkezik a rendezvényre, extra 5% bérleti díj engedményt adunk.
 2. Amennyiben mégis gépjárművel érkezik, a gépjármű környezetterhelő hatását faültetéssel semlegesítjük Önnek. Ha ezt Ön is fontosnak tartja, a semlegesítésben Ön is részt vállalhat, amelynek költsége 50 Ft + áfa / autó.
 3. A hűtés-fűtés, világítás és árnyékolás az irodaház intelligens vezérlésének köszönhetően a külső időjárási viszonyokhoz igazodik, amelybe manuálisan is be lehet avatkozni. Ehhez rendezvényszervező munkatársunk és a termekben elhelyezett tájékoztató anyagok egyaránt segítséget nyújtanak.
 4. A hulladékokat szelektíven gyűjtjük, amelyben az Ön együttműködésére is számítunk. A hulladékgyűjtés szabályairól a termekben elhelyezett plakátokról tájékozódhat.
 5. A fenntartható catering érdekében nagy kiszerelésű üdítőket, ásványvizeket szolgálunk fel, továbbá (vagy igény esetén kizárólag) kancsóban vizet, limonádét kínálunk, illetve csak mosható poharakat, tányérokat és evőeszközöket használunk, ezzel is csökkentve a keletkező hulladékmennyiséget.
 6. Ajánlatot itt kérhet, ahol megadhatja Bio vagy Fair Trade kávészünet iránti igényét, illetve kérheti a rendezvény CO2 lábnyomának semlegesítését is.

Látogatóinknak

 1. Konferenciaközpontunk frekventált elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a rendezvényre tömegközlekedési eszközzel érkezzen. A helyszín megközelítését itt találja. (Megközelítés). Javasoljuk továbbá telekocsi használatát. Például
 2. Rendezvénytermeink az 1. emeleten helyezkednek el. Az irodaházba belépve balra, a Kinnarps bemutatótermén keresztül lépcsőn közelíthető meg konferenciaközpontunk.
 3. Zöld működési rendünkben a számunkra legfontosabb szempontokat fogalmaztuk meg. Kérjük, hogy ezek szem előtt tartásával Ön is járuljon hozzá a fenntartható működés érdekében tett lépéseinkhez.
 4. Kérjük, ossza meg velünk véleményét, fejlesztési javaslatait rövid kérőívünk kitöltésével.

2019 © Kinnarps House Kft. Minden jog fenntartva. Website: 2dots