Skandináv környezet, exkluzív bútorokkal

A helyszín

A Váci úton elhelyezkedő rendezvényközpontunk egyszerre családias és profi, inspiráló és stílusos, egyszerű és minőségi, exkluzív és megbízható. Röviden: skandináv.


Skandináv luxus

A Váci úti irodafolyosón elhelyezkedő Jarl Tréning- és Konferenciaközpontban egyszerre valósul meg a funkcionalitás és családias hangulat, a skandináv emberközpontúság és a környezettudatosság. Ha a Jarl Tréning-és Konferenciaközpontot választja külső eseményei lebonyolításához, felelősséggel dönt környezete, partnerei és munkatársai jövője érdekében.

Mit nyújtunk?

A könnyen megközelíthető Kinnarps House a Váci út olyan szigete, ahol egyszerre valósul meg a tökéletes funkcionalitás és az egyedi stílusosság.

Rendezvényközpontunk modern, minden igényt kielégítő, skandináv minőségű és hangulatú, exkluzív bútorokkal, szeparált közösségi terekkel, különböző méretű projekthelyszínekkel és belső tetőkerttel várja környezettudatosan gondolkodó vendégeit.

Mi a hitvallásunk?

Tudatosan alkalmazzuk a színeket, elveinknek megfelelően csak minőségi anyagokat használunk. Termeinket természetes fény járja át, az ablakok nyithatók a légkondicionálás ellenére, a hűtés-fűtés egyedileg szabályozható.

Kényelmes Kinnarps székeink, könnyen mobilizálható asztalaink, akusztikus elemeink lehetővé teszik, hogy a környezet is inspiráljon, a tapasztalatok azt mutatják, hogy vendégeink a nap végére sem fáradnak el. Hiszünk abban, hogy a minőség, a családias légkör és az ügyfélközpontú attitűd tesz minket egyedivé.

Rendelkezésre álló helyiségek

  • Jarl konferenciaterem (170 m2)
  • Jarl teremhez saját recepciós pult, ruhatár és előtér
  • Evy Tárgyalóterem (50 m2)
  • Henry Tárgyalóterem (40 m2)
  • zöld tetőkert
  • átrium étterem
  • funkcionális közösségi terek
  • helyszínek a csoportmunkához
  • hot desk munkaállomások
 

Miben vagyunk mások?

Különleges és kényelmes bútoraink, minőségi textíliáink, élénk és megnyugtató színeink, akusztikus elemeink, sokrétű közösségi tereink, csoportfoglalkozásokra alkalmas lobbijaink, hot desk munkaállomásaink és könyvtárszobánk mind-mind vendégeink kényelmét szolgálják.


Nálunk nem kell kérnie, egy munkatársunk egész nap rendelkezésre áll, bármilyen kérdés vagy nehézség merül fel a rendezvény során.

Fontosnak tartjuk a környezettudatos működést. Segítünk rendezvényét zölden szervezni.


Olyan technológiai környezetet alakítottunk ki, amelyben az eszközök egyszerűen használhatók, megkönnyítve ezzel a trénerek és előadók munkáját. A rendezvény sikere szempontjából fontos, hogy a technikai nehézségek ne okozzanak stresszt a felhasználóknak.

2021 © Kinnarps House Kft. Minden jog fenntartva. Website: 2dots